Rollo de pollo a la pimienta

de vik in Pui, 1 Iul 2010 | 5252 vizualizari

 

Rulou de pui cu sos de piper

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui dezosate
  • 2 felii subtiri de bacon afumat
  • 2 triunghiuri de branza topita
  • sare
  • soia
  • sfoara pentru legat rezistenta la caldura
  • ulei de masline
  • pentru salsa:
  • o lingura de ceapa razuita si stoarsa de zeama
  • 8 linguri de frisca lichida
  • sare,
  • piper negru macinat
  • boabe de piper murate ( verzi sau negre)
  • un galbenus de ou    
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rollo de pollo a la pimienta:

pulpele se dezoseaza, se spala si se sterg cu servetel de bucataie.

 pe partea din interior se aseaza in mijloc o feliuta subtire de bacon afumat si un triunghi de branza topita.

se ruleaza cu pielea spre exterior, se leaga cu sfoara .

se ung cu ulei , se sareaza putin si se dau la cuptor acoperite cu folie de aluminiu aproximativ 60 minute.

inainte de a le scoate din cuptor, le ungem cu sos de soia.

sosul de piper :

ceapa razuita sa caleste in putin ulei de masline

se adauga frisca lichida , sarea, piperul macinat si boabele de piper murate .

se lasa la fiert la foc mic aproximativ 15 minute  si la final, cu focul stins, se adauga galbenusul de ou amestecand energic pentru a evita colagularea.

Se serveste cu cartofi prajiti sau garnitura de orez

Daca ti-a placut reteta noastra "Rollo de pollo a la pimienta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

vik 1

02.07.2010, 18:19

prin frisca lichida inteleg ...aceea pe care trebuie sa o bati cu mixerul pentru a o pune pe tort.
Sunt de doua tipuri: indulcita, pentru prajituri si neindulcita, pentru sosuri.

vik 1

02.07.2010, 18:33

Piperul murat nu-l cumpar, ci il prepar.
Folosesc piper negru uscat sau piper verde proaspat ( desi nu prea sunt sigura ce fel de piper folosesc, avand in vedere ca il culeg dintr-un copacel din orasul alaturat)
Are miros de piper, gust de piper, creste in ciorchine.,..dar copacelul nu seamana deloc cu piperul din arborele de piper)
Folosesc un conservant unguresc pentru muraturi (se numeste Kapros-Savanyusagtartosito)
Pun 100 ml apa, 30 ml otet si o lingurita de conservant la 50 grame de piper boabe.
Las sa fiarba 20 minute si apoi il pun in borcane cu capac ermetic.

Daca nu aveti conservant,se poate mura cu 30ml otet, 100 ml apa, 1 lingurita boabe mustar, 1 lingurita coriandru, putin marar si cimbru uscat si o lingura de sare.

Brindusa 1

02.07.2010, 22:15

multumesc pentru raspunsuri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu pui si bacon